Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tots els nostres productes per a particulars

Assegurances d'assistència sanitària

Serveis Complets

Amb aquesta assegurança mèdica sentiràs la tranquil·litat de comptar en tot moment amb la cobertura i el quadre mèdic més extensos de la província de Barcelona. Protecció integral amb hospitalització i accés a totes les especialitats mèdiques.

Pla Bàsic

Si busques la solució perfecta per a la salut de cada dia, amb una àmplia cobertura adaptada a les teves necessitats, aquesta és la teva assegurança mèdica. Serveis extrahospitalaris amb accés a totes les especialitats mèdiques.

Pla Bàsic Plus

Si t'interessa complementar la teva assegurança mèdica amb una indemnització en cas d'accident, aquesta és la teva elecció. A més de totes les especialitats i serveis extrahospitalaris, l'avantatge de disposar de 25.000€ en cas de mort o invalidesa permanent.

Pla Compensa Salut

Màxima cobertura amb una pòlissa ajustada per edat és el que t'ofereix aquesta assegurança mèdica. Hospitalització i un quadre mèdic amb totes les especialitats completen una proposta que, a partir dels 50 anys, creix amb tu.

International Class

Si tens previst viatjar, siguis on siguis, aquesta assegurança mèdica va amb tu. Gaudeix de la tranquil·litat que proporcionen una cobertura integral, amb hospitalització inclosa, i l'accés a un ampli quadre mèdic unides al reemborsament de despeses en els teus desplaçaments.

Assegurances de malaltia

Hospitalització i cirurgia

Pots complementar la teva assegurança mèdica amb aquesta pòlissa d'indemnització econòmica que, en cas d'hospitalització o intervenció quirúrgica, et permetrà fer front a despeses imprevistes. Seguretat per quan més ho necessites.

Assegurances d'accidents

Pòlissa d'accidents

Per estar preparat per a tot, fins i tot per allò que no desitjaries mai, aquesta és la teva elecció. Indemnització econòmica en cas de mort o invalidesa per accident, ampliable a incapacitat temporal, assistència sanitària i hospitalització i fins i tot subvenció d'estudis per a menors de 21 anys.