Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Registre

Per a registrar-te com a usuari de la web, entra el teu número d'assegurat, el número de la targeta d'assistència i una contrasenya que recordis fàcilment.

Tingues en compte aquestes recomanacions:

  • Revisa la teva safata de correu no desitjat després d'enviar aquest formulari.
  • Posa't en contacte amb nosaltres si et sorgeix algun dubte o tens algun problema durant el procés de registre: asc@asc.cat.
Dades del compte d'usuari
Proporcioneu una contrasenya pel nou compte en els dos camps.
The email address is not made public. It will only be used if you need to be contacted about your account or for opted-in notifications.
Vuelva a escribir su dirección de correo electrónico para confirmar que es correcta

Al prémer el botó “Crear un compte nou”, acceptes els Termes i Condicions d’Ús.

Informació bàsica Protecció Dades
Responsable: ASISTENCIA SANITARIA COLEGIAL, SA DE SEGUROS (ASCSA). Finalitat: Gestionar l'accés, la utilització dels serveis i la rectificació de dades personals a través de la plataforma virtual, així com, previ consentiment, la gestió de la participació en concursos, sortejos o esdeveniments que puguin ser del seu interès. Incorporació al fitxer d'ASCSA. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: El destinatari de la informació és l'assegurador i la resta d'entitats del Grup o vinculades que consten en l'apartat informació addicional. Drets: Vostè té dret a l'accés, rectificació , cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, així com a exercir la resta dels drets segons s'especifica en l'apartat informació addicional. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre la nostra política de Protecció de Dades a la web www.asc.es/ca/politica-privacitat.