Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Descobreix la millor assegurança mèdica internacional per viatjar als Estats Units

10/11/2014 - 08:41

A Assistència Sanitària trobaràs la gamma més àmplia i la millor assegurança mèdica internacional per viatjar als Estats Units.

Bandera de Estados Unidos de América

Un dels aspectes més importants a tenir en compte durant la preparació de les nostres vacances és la contractació d'una assegurança mèdica internacional per viatjar als Estats Units. El país més visitat del món (només darrere de França i Espanya) compta al seu extens territori amb nombroses atraccions turístiques, algunes tan populars com el passeig de la fama de Hollywood o l'Empire State Building. Alhora, però, el seu sistema sanitari és molt diferent del de l'estàndard europeu, per la qual cosa és altament recomanable estar preparats per a qualsevol imprevist.

Encara que, a diferència del passaport, no és obligatori contractar una assegurança mèdica internacional per viatjar als Estats Units, tant si el desplaçament és per plaer com per negocis o estudis, independentment de la seva durada, hi ha diferents opcions per evitar sorpreses o despeses derivades de qualsevol contratemps mèdic.

Així, doncs, és convenient disposar d'una assegurança mèdica internacional per viatjar als Estats Units, que pot ser de diferents modalitats en funció de les cobertures o període de vigència. De tota manera, si el que volem és tranquil·litat durant el temps que hi som, la millor opció serà sempre decantar-nos per una asseguradora fiable que ens doni la confiança que busquem i que tingui l'aval de la professió mèdica.

És bàsic, per tant, que la nostra assegurança de salut inclogui l'assistència en desplaçaments, cosa que ens assegurarà les principals cobertures necessàries. A més del servei complet en territori espanyol, per viatjar als Estats Units requerirem garantia d'assistència a l'estranger. Enviament de medicaments, despeses d'hospitalització, metges, quirúrgics i farmacèutics i fins i tot odontològics d'urgència i, en darrera instància, repatriació de persones ferides o malaltes han de ser els punts forts de l'assegurança escollida.

Assistència Sanitària és especialista en assegurances privades de salut

Si vols trobar la millor assegurança mèdica internacional per viatjar als Estats Units, recorre a Assistència Sanitària, que disposa de diferents productes per a particulars que ens permetran oblidar-nos de qualsevol detall relacionat amb la nostra salut durant el viatge als Estats Units. Serveis Complets proporciona la cobertura i el quadre mèdic més extensos de la província de Barcelona, a més de protecció integral amb hospitalització i accés a totes les especialitats mèdiques. Pla Compensa Salut, amb aquesta mateixa màxima cobertura, ofereix una pòlissa ajustada per edat amb hospitalització i un quadre mèdic amb totes les especialitats. I, si viatges sovint, International Class s’endú el metge amb tu siguis on siguis, ja que presta una cobertura integral, amb hospitalització inclosa, i l'accés a un ampli quadre mèdic que es complementen amb el reemborsament de despeses en els desplaçaments.


Necessites la millor assegurança mèdica internacional per viatjar als Estats Units? No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!