Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Per què la millor assegurança mèdica privada és Assistència Sanitària?

03/11/2014 - 09:17

Descobreix en aquest blog per què Assistència Sanitària té la millor assegurança mèdica privada segons els metges.

Grupo de médicos analizando el historial de un paciente

En l’elecció de l’assegurança mèdica privada hi participen diversos elements relacionats amb les preferències i les prioritats de cada persona. A més de la cobertura i el preu, el factor decisiu per optar per una opció o una altra és la professionalitat: sempre hem de deixar la salut en bones mans. Aquesta ha estat la principal preocupació d’Assistència Sanitària des de la seva creació.

L’assegurança mèdica privada ha de garantir una assistència sanitària còmoda i ràpida, però, sobretot, eficaç. Quan es tracta de la salut i la de la nostra família, la qualitat és innegociable, d’aquí l’obligació de triar una proposta de valor de solvència provada. La veu de l’expert ens donarà la resposta als nostres dubtes.

La recent enquesta realitzada a més de 900 metges que treballen per al sector privat i coneixen bé el seu funcionament i interioritats dona les claus per saber quina és la millor assegurança mèdica privada des del punt de vista dels qui vetllen pel nostre estat de salut i posseeixen els coneixements científics necessaris per jutjar-los.

Assistència Sanitària és la primera asseguradora del rànquing publicat pels col·legis mèdics de Catalunya. Com en les edicions anteriors, segueix com el millor proveïdor d’assegurances mèdiques privades i, entre les entitats analitzades, arriba a la puntuació global màxima. A més, destaca per ser la que més metges (44,3%) indiquen com la que retribueix millor per acte mèdic.

Assistència Sanitària és especialista en assegurances privades de salut

La gamma d’assegurances mèdiques privades d’Assistència Sanitària inclou diferents nivells de cobertura, amb o sense hospitalització o copagaments. En primer lloc, té l’aval d’una empresa creada, gestionada i dirigida per metges amb l’únic objectiu de tenir cura dels seus pacients i exercir el seu ofici amb excel·lència, tal com mana el seu codi professional.

Amb un model propi d’autogestió, Assistència Sanitària és una companyia asseguradora mèdica exemple del cooperativisme sanitari, un sistema nascut de medicina social i basat en la igualtat de metges i usuaris en els òrgans de decisió i de gestió. Actualment, més de 190.000 persones han confiat la seva salut a l’entitat, que compta amb un quadre facultatiu format per més de 4.000 metges a la seva disposició.

Necessites la millor assegurança mèdica privada? No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!