Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA DE BEQUES PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT

03/03/2023

Assistència Sanitària presenta la 15a edició dels seus ajuts per a estudiants de tercer cicle de l'àmbit de la salut.

Llibre i fonendoscopi

El curs 2022-23, Assistència Sanitària convoca de nou el seu programa de beques per valor de 30.000 euros en estudis de tercer cicle d'universitats catalanes. Els ajuts cobreixen el 50% de limport de la matrícula i l'oferta formativa inclou prop de 500 màsters i postgraus de l'àmbit de la salut. Els candidats han de presentar la sol·licitud seguint el procediment descrit a l'apartat de beques del web d'Assistència Sanitària, on s'especifiquen els detalls sobre la informació que cal proveir per completar-la i la normativa aplicable. La data límit per presentar la sol·licitud és el 12 de maig de 2023.

Com a entitat formada per metges, l'objectiu principal d'Assistència Sanitària és, d'una banda, assegurar que poden exercir la professió en les millors condicions i, de l'altra, oferir una assistència sanitària de qualitat. Les beques permeten als professionals de la salut impulsar la seva carrera, d'aquí els elogis rebuts en aquests quinze anys per part de la comunitat mèdica i universitària.

Aquesta aposta per la promoció del coneixement ha demostrat la bona acollida amb l'increment any rere any de les sol·licituds rebudes, fet que la converteix en una potent plataforma per impulsar l'accés al món laboral. Des de la seva creació, el 2008, s'han rebut 3.758 sol·licituds, s'han lliurat 434 beques i s'han adjudicat prop de 410.000 euros.

Per sobre de qualsevol altre factor, encara més en un escenari postpandèmic com l'actual, la base d'una atenció mèdica de qualitat són els professionals que la fan possible. Per això Assistència Sanitària, entitat formada per metges i altres professionals de la salut, posa a disposició dels estudiants de l'àmbit de la salut un programa que els ajuda a completar la formació i millorar a la pràctica professional. D'aquesta manera, el conjunt del ja reconegut sistema sanitari català en reforça la base per assolir nivells de progrés i excel·lència encara més alts.