Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

S'inaugura una nova delegació a Vic

27/03/2023 - 09:30

L’alcaldessa i el president d'Assistència Sanitària destaquen l'arrelament de l'entitat al territori i l’aportació en una ciutat que ha potenciat la seva aposta pel coneixement.

Delegació d'Assistència Sanitària a Vic

Amb l’objectiu de seguir reforçant i impulsant la seva implantació a Vic i la seva àrea d’influència, Assistència Sanitària ha obert una delegació completament renovada en un edifici patrimonial de la zona comercial de la ciutat, en ple centre urbà (rambla de l’Hospital, 1). L’acte d’inauguració de la nova oficina es va celebrar el dijous 16 de març i va comptar amb la participació de l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, i el president d’Assistència Sanitària, Dr. Ignasi Orce.

Segons Erra, com ha quedat palès en aquest temps d’implantació d’Assistència Sanitària a la zona, “Vic necessita una iniciativa que, després de 60 anys, creix i millora”. En aquest sentit, la ciutat, que compta amb una llarga història d’aposta pel coneixement i enguany disposarà de la primera promoció d’estudiants de Medicina de la seva universitat, ha estat designada per impulsar projectes d'innovació sanitària i social per a la millora de la salut i la qualitat de vida de la ciutadania. El Dr. Orce, com a responsable d’una organització cooperativa formada per més de 4.000 metges, va destacar l’arrelament de l’entitat en una comarca amb la seva pròpia singularitat, l’elevat nombre de persones que hi confien per tenir cura de la seva salut i la nova ubicació de la delegació, a prop de la gent i en un edifici emblemàtic que prioritza la comoditat i l’accessibilitat.

Els espais de la delegació es destinaran a les gestions habituals (informatives, operatives i contractuals) i són fruit d’un nou disseny obert més funcional i actual, pensat per optimitzar l’activitat i millorar en accessibilitat, flexibilitat, comoditat i facilitat d’ús, tant per a les visites com per al personal d’atenció. Aquest nou model marca la pauta per a futures intervencions en la xarxa de l’entitat, que compta amb 21 punts d’atenció al públic repartits per l’àrea geogràfica on desenvolupa la seva activitat.