Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Es renova el compromís amb la Fundació Ateneu Sant Roc

16/02/2023

La lluita contra l'exclusió social és l'eix de la col·laboració d'Assistència Sanitària amb una entitat que treballa per l'educació i la igualtat d'oportunitats. Des d'un dels barris més castigats per la pobresa a Catalunya, promou projectes per a col·lectius diversos.

ateneu sant roc

L’educació, la igualtat d’oportunitats i la lluita contra l'exclusió social són la base de la consolidada aliança entre Assistència Sanitària i la Fundació Ateneu Sant Roc, que s’ha vist reforçada i renovada recentment.

La Fundació Ateneu Sant Roc és una organització integrada per persones sòcies, voluntàries i responsables d’equips operatius que, en aquest cas des de la proximitat, treballa per l'educació i la igualtat d'oportunitats i contribueix a la integració i a cobrir les necessitats més bàsiques de la població. En concret, té per objectiu afavorir la cohesió social d’un barri de la ciutat de Badalona amb un alt índex de vulnerabilitat i exclusió social.

botó ateneu sant roc

Des de fa més de vint anys, Assistència Sanitària col·labora amb la Fundació Ateneu Sant Roc, una realitat alineada amb el seu programa de responsabilitat social corporativa, que se centra en valors com la solidaritat, el respecte, l'amistat i la responsabilitat i que, més enllà de les bones intencions, converteix en fets i accions concretes una manera de veure el món.