Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Videoconsulta i nous serveis d'Assistència Sanitària: medicina d’excel·lència i resposta ràpida

13/09/2022 - 16:47

La recent posada en marxa de diversos recursos assistencials de nova creació referma el compromís d’Assistència Sanitària amb la medicina d’excel·lència i la resposta ràpida a les necessitats de la seva població assegurada.

servicios medicos

Assistència Sanitària ha materialitzat durant l’últim any una ferma aposta per la creació de nous serveis propis i exclusius que permetin agilitzar l’accés a l’atenció mèdica i, alhora, promoure el nivell d’excel·lència. L’impuls de les eines que proporciona la transformació digital, sumat a l'obertura de les noves instal·lacions situades al cor de Barcelona (carrer Provença, 282), ha estat el punt de partida d’una estratègia innovadora enfocada sobretot a les demandes de les persones assegurades de l’entitat.

Assistència Sanitària avança en la seva digitalització i explota els recursos disponibles per facilitar l’accés a una atenció mèdica d’excel·lència. La posada en marxa a inicis de 2022 d’Assistència ON, el seu nou servei de videoconsulta, té per objectiu resoldre de forma ràpida, segura i eficaç problemes de medicina general que no requereixen un examen físic de forma immediata o un seguiment continuat, garantint el contacte personal i visual. El servei, atès per un equip de professionals de la salut propi, complementa, en el mínim temps possible i evitant desplaçaments, l’oferta presencial.

assistencia on

Com a buc insígnia dels serveis presencials situats en el nou centre del carrer Provença 282, Assisport, el nou centre de medicina de l'esport, neix l’últim trimestre de 2021 amb l'esperit d'optimitzar les capacitats físiques de les persones en la pràctica de l'esport, de forma adequada i segura, on la prevenció té un paper fonamental. Presta els seus serveis inclosos per a persones assegurades d’Assistència Sanitària que facin exercici regularment o que vulguin iniciar-se en la pràctica de l'esport. El centre compta, a més, amb professionals de reconegut prestigi i amb la col·laboració dels serveis mèdics del FC Barcelona.

assisport

Per la seva banda, Assistrauma s’ocupa de les urgències lleus de traumatologia, que solen requerir immediatesa i que disposen d'un espai exclusiu d'atenció continuada. El centre recull el testimoni i l’experiència del que anteriorment s’ubicava al Camp Nou i és de referència per als casos no programats, com ara esquinços o torçades, petites fractures i ferides o contusions. Les noves instal·lacions, actuals i de màxima centralitat dins de la ciutat de Barcelona, permeten oferir màxima comoditat i accessibilitat per a totes les persones, ja que en tot moment s'ha tingut en compte la proximitat a la majoria de la població assegurada i la connectivitat mitjançant transport públic i privat.

assistrauma