Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Els “nous fitxatges” del Barça són d’Assistència Sanitària

18/10/2022 - 08:42

Dos assegurats i dues assegurades de l’entitat participen en una experiència que els permet ser protagonistes al Camp Nou i a Assisport del protocol habitual en la incorporació de nous cracks a la disciplina blaugrana.

El 27 de maig de 2022 serà una data que quedarà gravada a la memòria de les persones que van participar en una iniciativa única sorgida de l’aliança entre el FC Barcelona i Assistència Sanitària. Després d’un sorteig entre les prop de 3.000 persones assegurades que s’hi van inscriure, les quatre afortunades van poder sentir-se com els nous fitxatges del Barça.

Com en el cas dels esportistes professionals, la revisió mèdica és un imperatiu que aquest cop es va fer realitat a Assisport, el nou centre de medicina esportiva d’Assistència Sanitària. Es tracta d’un innovador espai al centre de Barcelona que, inclòs per a les persones que confien en l’entitat per tenir cura de la seva salut, ajuda a conèixer l’aptitud i adaptació de l’organisme de cadascú a l’activitat física i permet gaudir-ne sense molèsties i en benefici de la salut. Compta, a més, amb un ampli equip d’especialistes en medicina de l’esport.

Posteriorment a la revisió a Assisport, ja a Can Barça, es va fer un recorregut pels diversos espais del Camp Nou, fins i tot pels més desconeguts per al gran públic. I, després de rebre una equipació oficial completa amb personalització i estampació del nom al dorsal, va arribar el moment més especial i emotiu: els primers tocs a la gespa de l’estadi. Per posar el punt final a una jornada excepcional, i per recobrar forces, la festa va acabar amb un petit aperitiu i la visita guiada al Museu del Barça.

Com a partner mèdic oficial del club i patrocinador principal dels esports professionals del FC Barcelona, Assistència Sanitària posa en valor aquest vincle exclusiu entre les dues organitzacions i posa a disposició de la seva població assegurada activitats a l’abast de ben pocs.