Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Nou servei de podologia per a la prevenció i tractament de la patologia esportiva

02/04/2024 - 12:07

El nou servei incorpora l'estudi biomecànic de la carrera i dels moviments esportius i, a més, sota prescripció mèdica permet la confecció i adaptació de plantilles personalitzades per millorar el recolzament amb el terra, reduir l'impacte i evitar lesions. Estàs a punt per assolir nous reptes?

zapatillas plantillas

Assisport continua ampliant els seus serveis de medicina de l'esport amb el recent llançament del servei de podologia per a la prevenció, diagnosi i tractament de patologies esportives obert a tota la ciutadania. Des d’ara, a més dels serveis exclusius per als nostres assegurats (revisió medicoesportiva, prova d'esforç, cardiologia de l'esport i fisioteràpia), presta aquest servei complementari a preu bonificat per a aquest mateix col·lectiu. El seu objectiu posa èmfasi en l'estudi biomecànic de la carrera i els moviments esportius, proporcionant una oportunitat única per prevenir i detectar possibles lesions.

El peu és la part del cos que absorbeix les càrregues i l'impacte durant la pràctica esportiva. És per això que aquest servei esdevé essencial per garantir el bon funcionament mecànic del peu i permetre la pràctica esportiva de manera saludable i segura.

Assisport, a més, si el metge ho recomana, posa a la teva disposició la darrera tecnologia en ergonomia i disseny de plantilles. L'equip del centre, amb una àmplia experiència en atendre esportistes professionals i amateurs de diverses disciplines, t'assegura una adaptació precisa del teu peu a l'activitat física.

No esperis més i demana ja la teva cita al centre de medicina de l'esport d'Assistència Sanitària. Optimitza la teva petjada i evita lesions.

Truca’ns al 93 495 22 22.

Assisport
Provença, 282
08008 Barcelona