Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Infiltracions amb àcid hialurònic i guia ecogràfica

02/04/2024 - 11:50
El tractament ideal per prevenir el desgast de les articulacions i abordar les lesions osteoarticulars. Aquesta teràpia prevé la fricció entre les articulacions i redueix el dolor, la inflamació i la immobilitat.

Fas esport? Tens por de les lesions articulars? Assisport realitza infiltracions d'àcid hialurònic per acabar amb una preocupació freqüent i altament prevalent entre esportistes.

infiltracion assisport

Les lesions osteoarticulars són sovint resultat del desgast natural de les articulacions, els lligaments, els tendons, els cartílags i els ossos. Aquestes lesions poden derivar-se tant de traumatismes esportius com de l'excessiu entrenament en persones amb una condició física deficient o de pràctiques inadequades d'escalfament i estiraments abans de l'exercici.

Amb l'objectiu d'abordar aquesta qüestió de manera més efectiva, Assisport, el centre de medicina de l’esport d’Assistència Sanitària, ha introduït un servei avançat d'infiltració d'àcid hialurònic obert a tota la població, amb preu especial per a les persones assegurades. El tractament, que s'administra sempre sota prescripció mèdica, consisteix en l'administració intraarticular ecoguiada del producte, proporcionant viscositat i elasticitat al líquid sinovial. Aquesta acció actua com a lubricant i amortidor a les articulacions, prevenint la fricció entre els ossos i, per tant, reduint el dolor, la inflamació i la limitació del moviment.

Quan la teràpia es combina amb un escalfament adequat i una pràctica correcta de l'exercici físic, esdevé una eina efectiva per prevenir lesions comunes en l'àmbit esportiu.

Assisport, el centre aliat de les persones que fan o volen fer esport per aprofitar-ne els beneficis per a la salut i el benestar, incorpora des d'ara, a més dels serveis exclusius per a la població assegurada (revisió medicoesportiva, prova d'esforç, cardiologia de l'esport i fisioteràpia), aquest nou servei addicional de pagament i amb descomptes especials per a persones assegurades, amb la finalitat de traslladar a la població els avenços significatius en el tractament i la prevenció de les lesions osteoarticulars.

És, sens dubte, una solució integral per mantenir la salut de les articulacions dels esportistes de manera segura.

No t’hi pensis més i demana cita al teu centre de medicina de l’esport. Truca’ns al 93 495 22 22.

Assisport
Provença, 282
08008 Barcelona