Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Èxit del meet & greet d’Assistència Sanitària amb els jugadors del Barça

13/06/2022 - 08:30

10 fans del Barça van tenir l’oportunitat de viure d’una forma diferent els play-off de la lliga espanyola de bàsquet al Palau Blaugrana. En acabar el partit, van poder trepitjar la pista i conèixer els jugadors en primera persona.

El Barça de bàsquet va disputar el primer partit dels quarts de final de la Lliga Endesa contra el Gran Canària el divendres 27 de maig. Aquell mateix dia, les 10 persones guanyadores del sorteig entre les més de 3.300 registrades van participar en l’exclusiu meet & greet promogut per Assistència Sanitària. Un dia especial que, després de l’eliminatòria, tenia encara més significació.

Amb accés personalitzat per la porta 0 del Palau Blaugrana, les persones afortunades van rebre una samarreta oficial del FC Barcelona i un welcome pack. Després d’un partit que va acabar amb una treballada victòria de l’equip de Saras Jasikevicius, va arribar el moment que més esperaven: la trobada amb els protagonistes de la nit. Estrelles de la talla de Mirotic, Calathes, Higgins i Laprovittola, amb la resta de companys, van compartir abraçades, rialles, fotografies, converses i algun consell de joc amb els convidats d’Assistència Sanitària.

Sens dubte, conèixer en directe i compartir un moment inoblidable amb alguns dels ídols dels esports professionals del Barça no passa sovint, és per això que l’experiència quedarà gravada a la memòria dels protagonistes del meet & greet. Una vegada més, el FC Barcelona i Assistència Sanitària, el seu partner mèdic oficial i patrocinador principal dels esports professionals, s’uneixen per l’excel·lència i apropen els valors de l’esport a la ciutadania.