Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Cobertura de l'assegurança mèdica, què és i què cal tenir en compte?

11/11/2014 - 09:27

Coneix la importància i els detalls de la cobertura d’assegurança mèdica, que marca la diferència en les pòlisses de medicina privada.

Paciente hablando con una paciente en su consulta

La cobertura de l'assegurança mèdica és l'element que t’ajudarà a triar el producte que millor s'adapta a les teves necessitats i, alhora, et facilitarà la comparació entre diferents modalitats. S'anomena cobertura el conjunt dels productes i serveis inclosos en una pòlissa de salut: assistència mèdica, proves clíniques, tractaments, intervencions quirúrgiques, hospitalització, etc. El detall precís s'especifica a la pòlissa o contracte d'assegurança que se subscriu amb la companyia i, en principi, aquest nivell de protecció és el factor determinant en el preu de l'assegurança.

Perquè la cobertura de la teva assegurança mèdica arribi a satisfer les necessitats bàsiques de salut, hi ha algunes garanties indispensables a l'hora de contractar-la; la més evident és l'accés a la consulta de medicina primària i especialitats, així com proves complementàries i mitjans de diagnòstic. Actualment, alguns productes del mercat aposten per una relació exclusivament digital amb el client que pot reduir el preu considerablement, però, quan es tracta de la salut, és convenient assegurar que el metge estarà presencialment al teu costat per atendre't quan ho necessitis. De la mateixa manera, és important que la cobertura sigui per a tot el territori nacional i que hi estiguin inclosos tant el servei d'urgències 24 hores com l'ambulància. Aquests són els must de la cobertura de l’assegurança mèdica.

Els detalls de la teva assegurança mèdica privada

Més enllà dels bàsics més essencials, hi ha altres cobertures de l'assegurança mèdica que a entitats com Assistència Sanitària són irrenunciables. En aquest cas parlem del seguiment de l'embaràs, el diagnòstic precoç del càncer de mama i els serveis de fisioteràpia i rehabilitació. Pel tipus de patologies amb més incidència en el nostre entorn, marcades per l'oncologia i la traumatologia, és elemental poder comptar amb respostes en aquestes àrees, ja que estadísticament és probable que ho requerim en algun moment. Així mateix, la podologia i l'odontologia són especialitats mèdiques que sovint apareixen a les nostres vides.

Un comparador de cobertura d'assegurança mèdica ens permetrà conèixer amb detall les diferències entre uns productes o altres. Entre els plans bàsics i els de serveis complets hi ha un ampli espectre, per la participació de la persona assegurada en els costos (amb o sense copagaments), però sobretot per allò que inclouen i allò que no cobreixen. L'hospitalització i la cirurgia, el part i les tècniques especials terapèutiques (com l'angioplàstia coronària i la litotrípsia renal) són la diferència més destacada. També els tractaments oncològics, l'assistència a l'estranger o en cas d'accident d'automòbil i serveis de psicologia i logopèdia marquen la diferència en les característiques i l'abast de l'assegurança mèdica. Algunes pòlisses, a més, ofereixen una assegurança d'accidents molt interessant per a situacions que mai no voldríem però per a les quals cal estar preparats.

La gamma d'assegurances mèdiques privades d'Assistència Sanitària inclou diferents nivells de cobertura, amb hospitalització o sense o copagaments o sense. Abans de res, compta amb l'aval d'una companyia creada, gestionada i dirigida per metges amb l'únic objectiu de tenir cura dels pacients i exercir el seu ofici amb excel·lència, tal com mana el codi professional.

Necessites la millor assegurança mèdica privada? ¡No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!