Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Avantatges de l'assegurança de salut sense copagaments

06/11/2014 - 08:44

Accés il·limitat, primes mensuals fixes i tranquil·litat són els avantatges de l'assegurança de salut sense copagaments d'Assistència Sanitària.

Médico pediatra con paciente

Disposar d'una assegurança de salut sense copagaments és la millor manera d'assegurar-nos poder comptar amb un metge a prop quan realment ho necessitem, sense condicions ni demores. Prevenir sempre és millor que curar i, igual que passa amb l'alimentació o l'educació dels nostres fills, la tranquil·litat d'haver fet en salut una bona elecció que no suposi sorpreses en el futur no té preu. En els temps que corren, anar a la sanitat privada és una opció a tenir molt en compte que, a més, s'adapta a la butxaca en funció de les nostres necessitats i prioritats.

Segons els estudis més recents, a Espanya s'ha incrementat el nombre de persones que contracten una assegurança de salut sense copagaments o amb copagaments. La pandèmia de COVID-19 i els evidents problemes d'accés a la sanitat pública mostren menys confiança en la capacitat del sistema per donar resposta a la ciutadania, que percep un servei sovint deficient o limitat (en salut dental o psicologia, per exemple). Per no parlar de les llistes d’espera, una atenció primària poc resolutiva, la manca de segones opinions, etcètera. El complement voluntari és una assegurança mèdica privada, que pot ser de diferents tipus.

L'assegurança de salut i les seves variants

Una assegurança de salut sense copagaments dona accés a tots els serveis que inclou sense cap aportació més enllà de la prima mensual, a diferència de les assegurances amb copagaments, que ofereixen un preu més ajustat però, a canvi, requereixen un desemborsament prèviament determinat per a algunes consultes o proves. També hi ha assegurances de reemborsament, que exigeixen assumir el cost de l'assistència rebuda i, posteriorment, la companyia retorna a la persona assegurada l'import avançat. Si volem tenir la tranquil·litat de poder anar al metge tant com necessitem, amb accés il·limitat, la seguretat de tenir sempre la mateixa prima i sense pagaments addicionals o altres preocupacions, l'assegurança de salut sense copagaments és la resposta a allò que busquem.

Si el que necessites és una assegurança de salut sense copagaments, consulta amb Assistència Sanitària, que disposa d'una àmplia oferta amb diferents productes per a particulars. Tria el que més et convingui i no oblidis que, sempre però avui més que mai, per a les famílies la salut és la prioritat més preuada de totes.

¡No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!