Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Celebració del Dia Mundial de la Salut

01/04/2024 - 11:59

El 7 d'abril és una data per destacar la importància de la salut, reivindicar l'accés a una atenció sanitària de qualitat i reconèixer la tasca dels professionals que s'ocupen de vetllar per ella amb el seu valor i compromís.

dia internacional del metge

La reivindicació de la salut com a dret bàsic i universal està directament relacionada amb el reconeixement als sanitaris que suposa el 7 d'abril, Dia Mundial de la Salut, una data que marca la diferència i interpel·la directament Assistència Sanitària, una companyia creada, gestionada , dirigida i recomanada per metges.

L'efemèride és una ocasió especial que recorda el valor incalculable dels professionals de la salut per a les vides humanes i que, en el cas d'Assistència Sanitària, permet prendre consciència de la diferència. Es tracta d'una organització de metges que entén la salut des de la perspectiva de qui millor la coneix. Garantir l'exercici de la professió en condicions justes i vetllar pel benestar de la població proporcionant una atenció personalitzada de primer nivell és la seva raó de ser. La dedicació i l'experiència són la base de la seva excel·lència mèdica i qualitat assistencial.

Celebrem el compromís i la passió que els metges posen en la seva feina dia rere dia i advoquem per una sanitat privada que defensi el seu paper indispensable. En el Dia Mundial de la Salut, convidem la ciutadania a unir-se a la causa i defensar els garants d'una vida més saludable i plena.