Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Celebració del Dia Internacional del Metge

01/12/2023

El 3 de desembre és una data per reconèixer la tasca de metges i metgesses, plena de valor i compromís.

dia internacional del metge

La reivindicació associada a la jornada de reconeixement als professionals de la salut que suposa el 3 de desembre, Dia Internacional del Metge, marca la diferència i interpel·la directament Assistència Sanitària, una companyia creada, gestionada, dirigida i recomanada per metges.

La data és una ocasió especial que recorda l'incalculable valor dels professionals de la salut per a les vides humanes i que, en el cas d’Assistència Sanitària, permet prendre consciència de la diferència. Es tracta d’una organització de metges que entén la salut des de la perspectiva de qui millor la coneix. Garantir l’exercici de la professió en condicions justes i vetllar pel benestar de la població proporcionant-li una atenció personalitzada de primer nivell és la seva raó de ser. La dedicació i l’experiència són la base de la seva excel·lència mèdica i qualitat assistencial.

Celebrem el compromís i la passió que els metges posen en la seva feina dia rere dia i advoquem per una sanitat privada que defensi el seu paper indispensable. En el Dia Internacional del Metge, convidem la ciutadania a unir-se a la causa i defensar els garants d’una vida més saludable i plena.