Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assistència Sanitària entrega 35 beques a professionals de la salut

18/10/2022 - 08:44

Els ajuts es destinen a la qualificació i millora contínua, amb especial orientació als perfils més impactats durant l’actual pandèmia de COVID-19.

Assistència Sanitària i el seu programa de beques per a professionals de la sanitat han renovat, per catorzè any consecutiu, el seu compromís amb la formació en l’àmbit de la salut. En el curs 2021-22, ha rebut 278 sol·licituds que, després del procés de selecció, s’han convertit en ajuts per valor de 29.985 euros a 35 estudiants de màsters o postgraus de l’àmbit de la salut.

Com ha destacat durant l’acte de lliurament de diplomes el Dr. Ignasi Orce, president d’Assistència Sanitària, “la iniciativa va néixer de la voluntat d’impulsar l’actualització de coneixements dels sanitaris com a contribució a la millora del sistema de salut català, però també com un reconeixement especial a la professió, una tasca indispensable per a una bona atenció mèdica i sovint poc valorada socialment. Des de tots els punts de vista, el balanç d’aquestes catorze edicions és positiu: s’han rebut 3.758 sol·licituds, s’han lliurat 434 beques i s’han adjudicat prop de 410.000 euros.”

entrega-beques-21-22

Amb aquesta iniciativa, reconeguda per la comunitat mèdica i universitària, Assistència Sanitària vol garantir la preparació òptima de metges, infermeres i altres persones que vetllen per la salut de la ciutadania, que amb la seva pràctica professional fan possible una assistència sanitària de qualitat. En aquesta última promoció destaquen les urgències i emergències, però també la sinologia i la lactància materna i la psicologia en les seves especialitzacions, entre d’altres.