Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assistència Sanitària i el Col·legi de Mediadors de Barcelona actualitzen el seu acord de col·laboració

14/02/2024 - 17:53

L’asseguradora i la institució col·legial reforcen una aliança que consolida l’aposta per la mediació, estreny vincles amb corredors i brokers i posa el focus en col·lectius i empreses de diverses dimensions.

Joan Carles Díaz Meco i Francesc Santasusanna signen l'acord de col·laboració entre Assistència Sanitària i el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

La signatura de l’acord, a càrrec de Joan Carles Díaz Meco, director comercial d’Assistència Sanitària, i Francesc Santasusanna, president del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona (CMAB), s’ha realitzat a Barcelona avui i ha comptat amb la presència dels equips de les dues entitats. El nou conveni, que renova l’anterior, permet seguir avançant en la cooperació entre les organitzacions.

L’acord suposa importants beneficis per als corredors barcelonins, en particular pel recolzament al canal de distribució en matèria d’informació i formació i pel compromís amb una oferta de productes asseguradors de salut que són reconeguts per la seva qualitat i per la satisfacció de la població assegurada. Els mediadors són essencials per l’assessorament professional que proporcionen, el tracte personal i el coneixement profund del mercat i els productes.

Amb una filosofia diferent de la resta de companyies del sector, Assistència Sanitària és una entitat arrelada i compromesa amb el territori i referent de la salut privada en el sector assegurador gràcies al reconeixement social que rep per part de les persones assegurades i dels metges. Formalitzant l’acord, posa en valor l’entesa amb el canal mediador, tant amb els professionals amb qui ja treballa com amb qui encara no ho fa. Un dels principals objectius és promoure l’acció comercial amb empreses i col·lectius de tot tipus, tant per àrea d’activitat com per nombre de treballadors.