Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

2022-23, una temporada de col·laboració entre Assistència Sanitària i el FC Barcelona

22/02/2024 - 11:51

Testimoni de l’estret vincle entre les dues entitats, les accions conjuntes han marcat l’aposta per l’esport i la diversió amb enfocament a la població assegurada i l’afició del club, entre les quals destaquen el ja consolidat YouPlay o la visita de Reis a l’Hospital de Barcelona.

Durant la temporada passada, Assistència Sanitària i el FC Barcelona van revalidar una aliança que va més enllà del terreny esportiu. La col·laboració en una sèrie d'iniciatives conjuntes enforteix els llaços amb la comunitat i proporciona experiències úniques al barcelonisme i a la població assegurada.

Una de les accions més destacades va ser el YouPlay, en el qual un sorteig exclusiu entre persones assegurades va donar-los l’oportunitat única de jugar a bàsquet al Palau Blaugrana, un somni fet realitat per a la majoria de participants.

A més, durant els partits dels equips professionals del FC Barcelona –bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei–, l’afició blaugrana va tenir l'oportunitat de participar en concursos i sorteigs i rebre regals i marxandatge d’Assistència Sanitària i del Barça, tot gràcies al compromís i l’entesa entre les dues organitzacions.

Més enllà de les cites esportives concretes del calendari de competició, addicionalment, Assistència Sanitària també va ser present al parc lúdic infantil Barçaland, a l’entrenament de portes obertes de Nadal i al campus d'estiu. I, la vigília de Reis, una delegació del club formada per jugadors, tècnics i directius va visitar els pacients pediàtrics de l'Hospital de Barcelona.

En resum, la temporada 2022-23 va fer palesa una estreta col·laboració entre empreses compromeses i institucions esportives que genera un impacte significatiu tant en la comunitat com en l'experiència de l’afició. Una aliança que segueix donant els seus fruits en temporades posteriors.