Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

YouPlay d’Assistència Sanitària i el Barça, una experiència per al record

13/09/2023 - 14:56

28 assegurats i assegurades d'Assistència Sanitària escollits en un sorteig van poder jugar un partit de bàsquet al Palau Blaugrana. A més, van guanyar una equipació completa del FC Barcelona i van recuperar forces en un aperitiu a les mateixes instal·lacions del club.

La sort va somriure a les persones que aquest estiu van poder demostrar el seu nivell de coneixements del bàsquet en un escenari privilegiat com el Palau Blaugrana, el pavelló on el Barça s’ha proclamat guanyador de tots els títols possibles i ha aixecat trofeus enmig de l’eufòria de l’afició des que fa més de 50 anys es va inaugurar. En aquesta ocasió el protagonisme no va recaure en professionals de l’esport sinó en 28 amateurs que, gràcies al fet de confiar la seva salut en Assistència Sanitària, van entrar en un sorteig amb 1.982 participants.

youtplay 2023

Com a partner del FC Barcelona, l’entitat va organitzar una jornada de diversió i esport en un dels espais més icònics de la història del bàsquet. Després d’escalfar i disputar dues semifinals que van portar al partit final d’on van sorgir els vencedors, les persones participants van rebre els premis i van gaudir d’un aperitiu, a més de l’obsequi personalitzat d’una equipació completa del FC Barcelona.

L’experiència única es va desenvolupar sense sorpreses i, després de la recepció i en passar pels vestidors, els participants van rebre com a obsequi l’equipació. A continuació, van accedir al terreny de joc i trepitjar la pista del Palau Blaugrana per exercitar-se i, en acabat, es va donar pas a l’entrega de premis i diplomes. Per celebrar el títol, després de l’esforç, es va convidar els assistents a un aperitiu a les mateixes instal·lacions.

Amb accions d’aquest tipus, que tots els participants van coincidir a descriure com “inoblidable”, Assistència Sanitària vol reforçar la vinculació amb els seus assegurats i assegurades, en aquest cas posant en valor l’aliança amb el FC Barcelona, una entitat amb qui comparteix valors com l’excel·lència, el lideratge i el treball en equip.