Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Testimoni d'un pacient de COVID-19

12/05/2020 - 22:37

Adolfo Herrero, assegurat d'Assistència Sanitària des de 1970, va ser tractat de COVID-19 a l'Hospital de Barcelona durant el passat mes d'abril. Gràcies a haver acudit ràpidament a l'hospital i a la feina del nostre personal sanitari, ja es troba a casa recuperat i lliure de coronavirus. Aquest és el seu testimoni:

'El dia 1 d'abril vaig ingressar a l'Hospital de Barcelona. Previ a això, els quatre dies abans no em trobava bé. No tenia gana. No em podia prendre ni un got d'aigua. Vaig tenir puntes de febre. I a mi anar al metge o a l'hospital em costa. Però la meva dona i el meu fill van insistir, em van ficar al cotxe i em van portar a l'Hospital de Barcelona.

Va ser arribar a Urgències i em van cridar al moment. Vaig arribar que em costava respirar i estava malament. I com que tampoc m'agraden els hospitals, això ho va fer tot una mica pitjor. D’Urgències em van portar a la cadira de rodes, i de la cadira al box. Allà van començar a explicar-me la medicació que em donarien i també em van posar una via per a més medicació. Al poc temps ja era a l'habitació.

L'habitació gairebé és com un hotel. Vaig estar molt bé, de meravella. Els matins amb sol i els capvespres... Va estar tot fantàstic. El personal sanitari, sense comentaris. Venien cada dues hores a fer-me proves. Al matí, el personal de neteja amb un somriure. També les infermeres i el doctor. Tot i que els veia poc, perquè anaven molt protegits. Va ser realment una experiència súper agradable, dins del que és estar en un hospital.

Em dedico a la restauració. Porto el restaurant de tota la vida de la família i, per tant, per a mi el menjar és important. Sempre s'ha sentit com de malament es menja als hospitals... No. A l'Hospital de Barcelona s’hi menja molt bé. A mi, el menjar de l'Hospital de Barcelona em va ajudar a recuperar el gust i l'olfacte. Menys dos dies que es va repetir la sopa de pistons, tot va estar genial. La carn, el peix... Tot i ser un hospital, un lloc en el qual es cuina per a molta gent. De veritat que va ser fantàstic. Aprofito per felicitar el xef de cuina i tot el seu equip. Per a mi, l'alimentació és molt important. Així que, felicitats.

En agraïment vull dir que vaig estar com a casa, em vaig sentir molt bé. I que quan no us trobeu bé, quan vegeu que us falta alguna cosa que fa que no estigueu bé, aneu a l'hospital. I si és l'Hospital de Barcelona, molt millor.

Gràcies! Ja recuperat!'