Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Salut assegurada: tres de cada deu catalans disposen d'assegurança privada de salut

18/11/2014 - 10:54

Descobreix en aquest blog per què Assistència Sanitària té la millor asegurança privada de salut per a tu i per a tota la teva família.

Mujer sonriente

En la societat actual, la salut és un dels béns més valuosos que tenim, i és per això que moltes persones decideixen invertir en una assegurança privada de salut. I no n'hi ha per menys, ja que es tracta d'una opció que ofereix una gran quantitat d'avantatges i garanties. A Catalunya, el 32% de la població disposa d'assegurança privada de salut, cosa que demostra la popularitat i l'èxit d'aquesta alternativa. A Madrid, la xifra és de gairebé 4 de cada 10 ciutadans.

Un dels avantatges més grans de comptar amb una assegurança privada de salut és la rapidesa en l'atenció mèdica. Quan es té una urgència o cal una intervenció mèdica, el temps és essencial i una assegurança privada permet saltar-se les llargues llistes d'espera de la sanitat pública i rebre atenció immediatament. A més, també ofereix la possibilitat d'escollir l'especialista i el centre sanitari on es vol ser atès, cosa que brinda més control i comoditat a l'hora de rebre tractament.

Un altre dels avantatges de comptar amb una assegurança privada de salut és la qualitat de l’atenció. Els centres sanitaris i clíniques privades acostumen a comptar amb tecnologia avançada i equips mèdics altament capacitats, cosa que garanteix un tractament de la millor qualitat. A més, els pacients també poden gaudir d'una atenció més personalitzada i propera, ja que els professionals solen dedicar més temps i esforç a cada cas.

A més de la rapidesa i la qualitat de l'atenció, una assegurança privada de salut també ofereix una àmplia cobertura, incloent-hi tractaments mèdics, proves diagnòstiques, hospitalització i molt més, en funció de cada producte. Això significa que els pacients no s'hauran de preocupar pels costos elevats que poden comportar certs tractaments, i podran rebre el millor tractament possible sense preocupar-se pel preu.

Tot i que a moltes persones els pot preocupar el cost d'una assegurança privada de salut, la veritat és que la salut és el bé més preuat i, a llarg termini, assegurar una vida saludable pot resultar la millor inversió. Assistència Sanitària, per exemple, compta amb una gamma d'assegurances privades de salut que s'adapten a les necessitats de cada cas i garanteixen l'accés al millor tractament mèdic. Un plus de tranquil·litat i seguretat per a tu i tota la teva família. Necessites la millor assegurança privada de salut? No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!