Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

De què et protegeix una assegurança d'accidents?

07/11/2014 - 08:26

Descobreix en aquest blog què és una assegurança d'accidents i les característiques de la que t'ofereix Assistència Sanitària.

Paciente con muletas

Les assegurances d'accidents són pòlisses personals que cobreixen els danys corporals patits a causa d'un accident i que, la majoria de vegades, impliquen una indemnització econòmica en cas d'invalidesa o mort. El que diferencia una assegurança d'accidents de vida és el motiu del dany produït, que sempre ha de ser degut a un “acte o fet resultat d'una causa violenta, sobtada, externa i involuntària”.

Per tant, perquè els accidents no avisen, és important disposar d'una assegurança d'accidents que et permeti estar a punt per a tot, fins i tot per allò que mai no desitjaries. Baixar una escala sense parar atenció a l'alçada de l'esglaó, rebre una trucada al telèfon mentre condueixes, una relliscada a la terrassa mullada per la pluja, una fractura que t'obliga a desplaçar-te amb crosses o cadira de rodes durant mesos… Situacions d'aquest tipus es donen sovint i qualsevol és susceptible de patir-les, de manera que, com diu el refranyer, “persona previnguda, val per dos”.

L'assegurança d'accidents individual proporciona una indemnització prèviament acordada quan la persona mor o és víctima d'incapacitat a conseqüència dels supòsits sobrevinguts previstos a la pòlissa. Si es produeix la mort, seran les persones hereves legals o beneficiàries designades les que percebran la quantitat econòmica en qüestió. Quan el resultat de l'accident és la invalidesa permanent absoluta o parcial, que incapacita la persona assegurada per fer qualsevol feina o activitat, també s'acorden els imports corresponents. A més, en la majoria de les assegurances d'accidents que es troben al mercat hi ha la possibilitat d'ampliar la cobertura a riscos complementaris (per exemple, derivats de determinats esports de risc) i d'ajustar els imports a percebre a les necessitats específiques de cada persona.

Assistència Sanitària és especialista en assegurances privades de salut

Com a companyia asseguradora que vetlla pel benestar dels que hi confien, tot i que com que està formada per metges la seva principal activitat se centra en les assegurances privades de salut, Assistència Sanitària ofereix una assegurança d'accidents que se sol contractar com a suplement a la pòlissa mèdica. La gamma d'assegurances d'Assistència Sanitària inclou diferents nivells de cobertura, segons les preferències. Com a organització creada, gestionada i dirigida per metges, el seu objectiu és tenir cura dels pacients durant tota la vida i en qualsevol situació, per la qual cosa l'assegurança d'accidents constitueix una garantia més que la persona rebrà sempre la millor atenció.

Exemple del cooperativisme sanitari, Assistència Sanitària segueix un model propi d'autogestió en què metges i persones assegurades decideixen quines són les prioritats i com fer-les realitat. Actualment, més de 190.000 persones confien a l'organització.

Necessites la millor assegurança d'accidents? No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!