Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Potencia el teu rendiment amb el nou servei de nutrició i suplementació esportiva

02/04/2024
Mitjançant una alimentació equilibrada i adaptada a les necessitats individuals, Assisport t’ofereix un enfocament integral i complet que t’ajuda a assolir nous reptes.
nutricio

Assisport, el centre de medicina de l'esport d’Assistència Sanitària, ofereix un servei de nutrició i suplementació esportiva obert a tota la ciutadania, amb preus especials per a la població assegurada. L’objectiu és optimitzar el rendiment esportiu a través d'una alimentació equilibrada i adaptada a les necessitats individuals.

Perquè el servei sigui complet, a més d’innovador, inclou diferents components clau:

  1. Estudi de cineantropometria. S'analitza l’estructura corporal, la quantitat de greix corporal, el percentatge muscular i ossi, proporcionant informació essencial per a la personalització de l'enfocament nutricional.
  2. Examen de la despesa calòrica diària. Es du a terme una avaluació detallada de les necessitats calòriques diàries per ajustar la dieta a les demandes energètiques individuals.
  3. Enquesta d’hàbits alimentaris. Es recopilen dades sobre els hàbits alimentaris existents per comprendre millor les necessitats nutricionals individuals.
  4. Analítica completa. S'ofereix una anàlisi de sang exhaustiva per avaluar el perfil nutricional i detectar possibles deficiències.
  5. Elaboració de dieta específica. Es dissenya una dieta personalitzada per satisfer les necessitats nutricionals i els objectius individuals.
  6. Prescripció de suplements vitamínics i minerals. S'ofereix l’opció de rebre recomanacions específiques per a suplements que puguin optimitzar el rendiment esportiu.
  7. Control evolutiu del programa fins aconseguir els objectius marcats.

L'alimentació no només proporciona l'energia necessària per a la nostra activitat diària, sinó que també és fonamental per mantenir el cos sa i preparat per a l'exercici físic. Als serveis exclusius per a assegurats d'Assistència Sanitària (revisió medicoesportiva, prova d'esforç, cardiologia de l'esport i fisioteràpia) s'afegeix des d'ara el de nutrició i suplementació esportiva d'Assisport, de pagament i amb descomptes especials per a persones assegurades. Es tracta d'una eina molt útil per a qui busca millorar el seu benestar general.

Si desitges afrontar nous reptes esportius amb el suport d'experts en nutrició, no ho dubtis més i demana cita a Assisport. Optimitza la teva alimentació amb aquest servei pioner.

Truca’ns al 93 495 22 22.

Assisport
Provença, 282
08008 Barcelona