Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Nova campanya d’Assistència Sanitària amb l'equip de bàsquet del FC Barcelona com a protagonista

06/06/2024 - 12:00

Ricky Rubio, Laprovittola, Alex Abrines, Willy Hernangómez i Satoransky, cinc jugadors de referència del bàsquet blaugrana, posen de manifest a la nova campanya publicitària d’Assistència Sanitària la importància de la salut i el compromís amb l’entitat.

La salut i el millor rendiment van de la mà, i el FC Barcelona ho sap millor que ningú. Una atenció mèdica d’excel·lència és clau i, per això, el club confia com a patrocinador principal dels esports professionals i partner mèdic oficial en Assistència Sanitària, que vetlla pel seu benestar i el seu rendiment dia rere dia.

Ricky Rubio, Laprovittola, Alex Abrines, Willy Hernangómez i Satoransky són els cinc jugadors del Barça de bàsquet que apareixen en la nova campanya d’Assistència Sanitària. Com a esportistes d'elit referents d'una vida sana i equilibrada, amb la seva participació posen de manifest la importància de tenir una atenció mèdica de qualitat per aconseguir els objectius, tant dins com fora de la pista.

La campanya està pensada per ocupar els carrers de Barcelona amb una presència destacada en autobusos i cartells en via pública. A través d'aquesta iniciativa, Assistència Sanitària posa la salut en primer pla, reafirma el seu compromís amb el benestar de tota la comunitat i posa el focus en els valors que comparteix amb el FC Barcelona: excel·lència, esforç i dedicació.