Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

L'Hospital de Barcelona és exclusiu per a persones assegurades d'Assistència Sanitària

04/11/2014

L'Hospital de Barcelona satisfà exclusivament les necessitats d'hospitalització, cirurgia ambulatòria i urgències de les persones assegurades d'Assistència Sanitària.

Edificio del Hospital de Barcelona

Tot i que Hospital de Barcelona és una denominació que s'usa sovint, només un dels centres de salut de la Ciutat Comtal ostenta aquest nom: el que es troba al número 660 de l'Avinguda Diagonal i va rebre el seu primer pacient el 12 de juny de 1989. Es tracta d’un hospital de referència de la medicina privada nascut de l’impuls d’una cooperativa d’usuaris, la seva propietària, que agrupa les persones assegurades d’Assistència Sanitària. És per això que el seu ús és exclusiu per als que escullen aquesta asseguradora per tenir cura de la seva salut.

L'Hospital de Barcelona posa a l'abast de metges i usuaris les millors instal·lacions i és governat per ells de manera conjunta, aplicant una fórmula pròpia de cogestió que garanteix el compliment de la seva missió. Els dos requisits essencials són proporcionar una atenció mèdica òptima per al pacient i assegurar unes condicions de treball justes per al professional. És, per tant, un exemple de cura per l'experiència del pacient, el rigor mèdic i l'excel·lència en el seu camp.

Però no només això, perquè l'Hospital de Barcelona té una ubicació fàcilment accessible i unes instal·lacions privilegiades i incomparables dins de la ciutat. Les 22 plantes disposen d'àmplies habitacions individuals, totes exteriors, amb bany complet i llit per a l'acompanyant. I la resta de les dependències estan en constant renovació, com el Servei d'Oncologia, el bloc quirúrgic i l'àrea d'urgències, que s'han dotat dels darrers avenços en tecnologia.

Un hospital de Barcelona preparat per a tot

L'Hospital de Barcelona va ser creat per satisfer exclusivament les necessitats d'hospitalització, cirurgia ambulatòria i urgències de les persones assegurades d'Assistència Sanitària. Per això, compta amb la infraestructura humana i tècnica per respondre davant de qualsevol situació sempre amb el propòsit d'oferir la màxima qualitat assistencial.

Com que és un centre obert, a l'Hospital de Barcelona la població assegurada d'Assistència Sanitària pot rebre atenció a càrrec del metge especialista de la seva elecció, dins de l'extens quadre mèdic. A més, el servei d'urgències funciona les 24 hores del dia, cada dia de l'any. En els seus més de 30 anys en funcionament, han estat milers els nadons que han arribat al món a l'Hospital de Barcelona i milions de persones que han superat malalties o situacions adverses de la seva salut. Per tot això, és un referent de la sanitat a la Ciutat Comtal i del seu entorn i, a més, l'únic Hospital de Barcelona.

Assistència Sanitària disposa d'una gran varietat d'assegurances mèdiques en funció de les necessitats de cada persona. Per a elles és l'accés exclusiu a l'Hospital de Barcelona, així com a centres concertats per l'entitat. L'única condició és contractar una cobertura amb hospitalització inclosa.

Vols protegir la teva salut a l'Hospital de Barcelona? No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!