Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

La història del Karabulai: tornar a viure

02/03/2020 - 17:34

L'Hospital de Barcelona ha retornat la mobilitat al Karabulai Fati, un nen de 6 anys de Guinea Bissau amb un peu afectat per un tumor de creixement descontrolat.

Com a grup sorgit de la col·laboració entre metges i pacients i la solidaritat inherents a l’esperit cooperativista, des dels seus inicis Assistència Sanitària s’adhereix i col·labora desinteressadament amb diverses propostes de responsabilitat social notables que es troben al seu abast, en especial si corresponen a l’àmbit sociosanitari.

El mateix compromís amb l’acció social ha guiat l’entesa a tres bandes amb l’Hospital de Barcelona i l’ONG Infancia Solidaria, que permet realitzar cirurgies a nens i nenes de països en desenvolupament que als seus llocs d'origen no són possibles per manca d'infraestructures i professionals. En aquest marc, la del passat 22 de novembre va ser una nit inoblidable per al Karabulai Fati, vingut de Guinea Bissau. Gràcies a l’aliança entre Assistència Sanitària i el FC Barcelona, va ser espectador d’un gran partit de bàsquet al Palau Blaugrana i, en acabat, va conèixer en persona els jugadors de l’equip. Uns dies després, va ser intervingut amb èxit del peu i, un cop recuperat, tornarà al seu país d’origen amb una vida renovada plena de noves oportunitats.

karabulai hospital de barcelona
karabulai