Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

El FC Barcelona i Assistència Sanitària porten alegria i emoció als pacients de pediatria de l'Hospital de Barcelona

04/01/2024 - 17:13

En un dia ple de solidaritat i calidesa, la representació blaugrana, liderada per Xavi Hernández i Sergi Roberto, va estendre el suport als nens i nenes hospitalitzats al centre de referència d'Assistència Sanitària.

Visita de Reis del FC Barcelona a l'Hospital de Barcelona

Més enllà de la rutina i d'un acte protocol·lari, la jornada del dimarts 2 de gener va significar un far d'esperança i alegria per a aquells nens i nenes que, malauradament, viuen aquestes festes nadalenques fora del seu entorn familiar. Com a part de la tradició anual, els jugadors del primer equip del FC Barcelona, acompanyats per membres del cos tècnic, van fer una visita commovedora a l'Hospital de Barcelona.

visita reis hospital de barcelona jugadors fcb

La col·laboració estreta entre el FC Barcelona i Assistència Sanitària, com a partner mèdic oficial del club i patrocinador principal dels seus esports professionals, ha enfortit uns llaços que van més enllà del terreny de joc. Aquest compromís conjunt no només es reflecteix a l'atenció mèdica de primer nivell, sinó també a iniciatives com la visita a l'Hospital de Barcelona organitzada per la Fundació Barça.

La delegació blaugrana, encapçalada per l'entrenador Xavier Hernández i el capità Sergi Roberto, no només va compartir somriures, regals i autògrafs, sinó que també va ressaltar la importància de la solidaritat a la comunitat, reforçant així la unió entre el club i els seus col·laboradors mèdics. La visita, de caràcter institucional, va ser rebuda amb gratitud pels professionals de l'Hospital de Barcelona i les seves famílies, que van apreciar profundament l'estímul i la il·lusió que va oferir als petits pacients ingressats.

AS FCB CAT