Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Els cracks del Barça de bàsquet van a Assisport

14/04/2023 - 11:59

Laprovittola, Jokubaitis, Abrines, Mirotic i Jasikevicius participen en la nova campanya del centre de medicina de l’esport d’Assistència Sanitària, inclòs per a la població assegurada.

Algunes de les principals figures del bàsquet del Barça, juntament amb el seu entrenador, apareixen com a protagonistes al vídeo llançat per donar a conèixer Assisport, l’aposta d’Assistència Sanitària per la medicina de l’esport. Exemple d’excel·lència en la seva disciplina, des del Palau Blaugrana i equipats amb la roba oficial, a punt per disputar el seu pròxim duel, els jugadors del primer equip de bàsquet masculí del FC Barcelona animen les persones assegurades d’Assistència Sanitària a anar a Assisport, un centre ideat per a la promoció d’hàbits saludables i dels avantatges de fer esport.

Assistència Sanitària, partner mèdic oficial del FC Barcelona i patrocinador principal dels seus esports professionals –bàsquet, handbol, hoquei sobre patins i futbol sala–, proporciona l’atenció mèdica que requereixen els esportistes del club. Ara, amb aquest missatge a favor de l’esport com a garant d’una vida saludable, contribueixen a fer visible la tasca d’Assisport per optimitzar les capacitats físiques de les persones en la pràctica de l'esport, de forma adequada i segura, posant l’accent en el paper fonamental de la prevenció.