Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

El CECAS rep el premi de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de mans d’Assistència Sanitària

20/06/2023 - 13:06

El programa "Treball terapèutic i educatiu per promoure la salut i benestar de la persona drogodependent" va rebre el premi Ramon de Teserach 2023 a l’impuls de la salut, dotat per Assistència Sanitària.

Lliurament del premi Ramon de Teserach 2023

El Centre Català de Solidaritat (CECAS) ha estat l’entitat guanyadora en la convocatòria 2023 del premi Ramon de Teserach, creat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears i que és possible gràcies a la col·laboració d’Assistència Sanitària. El 23 de maig, el Dr. Juli de Nadal, membre del patronat de la Fundació CECAS, va rebre el guardó de mans del Dr. Josep Maria Llobet, secretari del consell d'Assistència Sanitària, i de la Dra. Maria Dolors Sintes, presidenta del tribunal que atorga els premis i membre de la junta permanent de l'Acadèmia.

En concret, el projecte distingit promou l’educació sanitària de les persones usuàries del CECAS i ha posat de manifest la importància d’ensenyar, a través de xerrades i tallers, les bones pràctiques en matèria de salut, amb temes com l’autocura, els estiraments i la higiene personal, l’alimentació saludable o la higiene personal.

Amb l'asseguradora com a membre protector, la relació entre l’Acadèmia i Assistència Sanitària és estreta i demostra la seva sintonia en la defensa dels professionals mèdics i la introducció de mesures que permetin una millora universal de la salut. El programa de responsabilitat social corporativa de l’asseguradora, alineat amb el projecte premiat, se centra en valors com la solidaritat, el respecte, l’amistat i la responsabilitat, sempre amb la medicina i el benestar de les persones com a eix conductor.