Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assistència Sanitària s'incorpora com a nou membre protector del Col·legi d'Actuaris de Catalunya

15/05/2024 - 12:44

L'asseguradora i l'òrgan col·legial subscriuen una aliança que estreny vincles amb els professionals de l'avaluació i la gestió del risc, aposta per la formació i connecta talent amb oportunitats laborals.

Acte de signatura de l'acord entre Assistència Sanitària i el Col·legi d'Actuaris de Catalunya

Ahir dimarts, 14 de maig, coincidint amb el Dia de l'Assegurança, es va formalitzar l'acord protocol·lari d'incorporació d'Assistència Sanitària com a nou membre protector del Col·legi d'Actuaris de Catalunya, després de la recent aprovació a l’última junta. A l'acte van participar Mònica Pujol, directora executiva d'Assistència Sanitària, i Víctor Molina, actuari d'assegurances de la companyia, a més de Marisa Galán, presidenta del Col·legi d'Actuaris de Catalunya, i Diego Almendáriz, gerent del col·legi.

L'acord de col·laboració amb Assistència Sanitària, en qualitat d'empresa protectora del Col·legi d'Actuaris de Catalunya, suposa una relació estreta i activa entre les dues institucions. Es garanteix la promoció, la col·laboració i la participació en accions formatives, l'accés a totes elles –tant per a actuaris com per a altres perfils professionals– i la intervenció preferent com a ponents. Igualment, s'assegura l'accés prioritari a la borsa de treball i a tots els actes i conferències que ofereix el col·legi, així com la col·laboració i la recepció de les seves publicacions.

El suport, l'assessorament i la col·laboració amb què de manera tan activa participen els membres protectors del Col·legi d'Actuaris de Catalunya –grup al qual amb aquest acord s'uneix Assistència Sanitària– suposa un benefici no només per als actuaris sinó per a tots els professionals que treballen al sector assegurador.