Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assistència Sanitària esdevé el nou patrocinador principal dels esports professionals del FC Barcelona

20/09/2019 - 14:23

Les seccions blaugranes (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins) portaran el logotip d’Assistència Sanitària a la part del davant de les samarretes durant les pròximes cinc temporades.

La història més recent d’Assistència Sanitària ha estat sempre vinculada al FC Barcelona, la confluència de valors entre les dues entitats, referents en els seus respectius sectors – la salut i l’esport –, ha quedat palesa durant els prop de 15 anys de col·laboració conjunta. Enguany i, sota el lema ”Units per l’excel·lència”, Assistència Sanitària i el FC Barcelona amplien el seu acord de patrocini fins al juny del 2024 i posen novament de manifest els vincles de coincidència i valors entre les dues entitats.

fcbarcelona deportes profesionales presidentes

Com a entitat formada per metges sempre prioritzem la salut de les persones per damunt d’altres interessos i, és per això que des del primer dia, des d’Assistència Sanitària hem procurat garantir la millor qualitat assistencial en tots els centres d’atenció mèdica, així com en l’Hospital de Barcelona quan la pràctica mèdica ho ha requerit, especialment per a la realització de proves mèdiques de complexitat.

fcbarcelona deportes profesionales

Amb aquesta nova aliança Assistència Sanitària i el FC Barcelona reforcen la trajectòria comú iniciada l’any 2004 amb l’objectiu de consolidar el posicionament poliesportiu del club. En aquesta línia, els equips d’esports professionals de l’entitat blaugrana – bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins – portaran el logotip de l’asseguradora a la part del davant de les samarretes durant les pròximes cinc temporades.

fcbarcelona assistencia sanitaria

Així mateix, Assistència Sanitària obté els drets d’associació i d’imatge, drets de publicitat i promoció i drets d’hospitalitat, entre d’altres, tant per a les seccions professionals i l’espai del Palau Blaugrana com també al futbol i al recinte del Camp Nou.

En paraules del president d’Assistència Sanitària, el Dr. Ignacio Orce, “l’ampliació de l’acord amb el FC Barcelona ens omple d’orgull i reforça, encara més, els vincles de coincidència i valors entre les dues entitats. Com a companyia de referència a Catalunya amb prop de 5.000 metges i una clara vocació de servei per millorar i preservar la salut de les persones mitjançant hàbits saludables, vincular-nos al referent de l’esport català és una magnífica oportunitat per reforçar la visibilitat del nostre ofici i de la nostra vocació professional”.