Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assistència Sanitària entrega les seves beques per a professionals de la salut

13/07/2023 - 10:42

33 estudiants de tercer cicle de l’àmbit de la salut aconsegueixen uns ajuts destinats a la qualificació i millora continua com a contribució a la millora del conjunt del sistema sanitari.

Promoció d'estudiants becats per Assistència Sanitària el curs 2022-23

Assistència Sanitària i el seu programa de beques per a professionals de la sanitat han renovat, per quinzè any consecutiu, el compromís amb la formació en l'àmbit de la salut. El curs 2022-23 ha rebut més de 200 sol·licituds que, després del procés de selecció, s’han convertit en ajudes per valor de 30.880 euros a 33 estudiants de màsters o postgraus de l'àmbit de la salut.

Com va destacar durant l'acte de lliurament de diplomes el Dr. Ignacio Orce, president d'Assistència Sanitària, “per millorar el sistema de salut, el moment actual exigeix més que mai posar en valor la tasca dels sanitaris i impulsar-ne l'actualització de coneixements, atorgar un reconeixement especial a la professió. Des de tots els punts de vista, el balanç d’aquestes quinze edicions és positiu: s’han rebut 4.000 sol·licituds, s’han lliurat 467 beques i s’han adjudicat al voltant de 436.000 euros.”

beques 2023

Amb aquesta iniciativa, reconeguda per la comunitat mèdica i universitària, Assistència Sanitària vol garantir la preparació òptima de metges, infermeres i altres persones que vetllen per la salut de la ciutadania, que amb la pràctica professional fan possible una assistència sanitària de qualitat. En aquesta darrera promoció destaquen màsters i postgraus d'infermeria (11) en diferents especialitzacions: quirúrgica, urgències hospitalàries, neonatals-pediàtriques, malalt crític i cardiovascular, etc. Tot i això, també sobresurten biomedicina (4), psicologia (3) i salut internacional i cooperació (3). Sinologia, ortodòncia, e-health i gestió hospitalària, treball social i humanització de l'assistència, entre altres, són alguns de la resta de programes formatius.