Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assistència Sanitària creix i traça la seva estratègia de futur

20/03/2023 - 12:38

El Dr. Ignacio Orce, president de l'entitat, repassa a Expansión l’evolució dels últims anys, destaca els seus punts diferencials i referma la seva aposta per la qualitat en un context sanitari que experimenta canvis estructurals.

El president d'Assistència Sanitària, Dr. Ignacio Orce.

En una àmplia entrevista publicada al diari econòmic Expansión, referència de la informació empresarial i financera, el president d’Assistència Sanitària desgrana la situació actual del món de la salut, amb especial incidència en la sanitat privada, on la concentració en la prestació dels serveis i l’escassetat de professionals dibuixa un escenari en què cal oferir respostes que no perjudiquen la qualitat assistencial.

En aquest sentit, Assistència Sanitària és l’entitat més ben valorada pels col·legis de metges per la llibertat en l’exercici de la professió i ja treballa per seguir garantint la millor atenció sanitària, a través de serveis exclusius oferts amb recursos propis o concertats amb partners amb una visió compartida i el mateix compromís per l’excel·lència.

També reivindica les arrels cooperativistes d’Assistència Sanitària, exemple d’un particular model d’autogestió basat en la igualtat de metges i usuaris en els òrgans de decisió i gestió, i defensa recuperar el protagonisme mèdic en la gestió de la sanitat per davant de criteris economicistes.