Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assisport permet prevenir lesions i millorar en l’esport

05/10/2023 - 17:15

Els aficionats a l’exercici físic que volen saber si l’esport que fan és adequat per al seu organisme o que aspiren a millorar el seu rendiment tenen un aliat en el centre de medicina de l’esport d’Assistència Sanitària. Assisport els ajuda a optimitzar les seves capacitats físiques, posant l’accent en la promoció d’hàbits saludables i la prevenció.

Pàdel, running, ioga, futbol sala, ciclisme, natació... són alguns dels esports més populars en l’actualitat. Més enllà de la dopamina, la serotonina i les endorfines que el cervell genera en fer esport, els beneficis de l’exercici físic per al cos humà són notoris. És per això que Assisport, centre de medicina de l'esport d’Assistència Sanitària, aposta per acompanyar les persones que fan o volen fer esport i ajudar-les a millorar el benestar i aconseguir els seus reptes.

assisport 2

A partir d’un complet estudi mèdic –que inclou proves diagnòstiques com l’electrocardiograma, l’ergometria o l’estudi de la petjada, entre d’altres–, l’equip expert d’Assisport avalua la condició física i l’adaptació a un esport determinat i elabora unes pautes d’entrenament senzilles i personalitzades que ajuden a millorar el rendiment i prevenir futures lesions.

Assisport

Aquest vídeo mostra com la Cristina, aficionada al pàdel, confia en Assisport per saber si l’esport que fa és adequat per al seu organisme i millorar el rendiment.