Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assegurança mèdica per a l'embaràs. Per què cal tenir-ne?

14/11/2014 - 09:56

Les raons per contractar l'assegurança mèdica per a l'embaràs d'Assistència Sanitària.

Mujer embarazada a quien abraza su pareja

Tenir un nadó és una de les experiències més emocionants i transformadores a la vida d'una persona, però quan la seva arribada està coberta amb una assegurança mèdica per a l'embaràs el grau de tranquil·litat és molt superior. Tant el part com la pròpia gestació impliquen unes condicions i cures específiques. És per això que disposar d'una assegurança mèdica per a l'embaràs pot ser especialment important per a les dones que esperen un nadó o que ho planegen. El més important és cobrir-nos les espatlles i garantir la nostra seguretat i la del nadó.

Per començar, l'assegurança mèdica per a l'embaràs pot oferir accés a la millor atenció mèdica durant aquest període de la vida d'una dona. Això pot ser especialment important per a les que tenen embarassos d'alt risc o que requereixen una atenció especialitzada durant l'embaràs. Amb una assegurança de salut privada, les dones poden accedir a les millors instal·lacions i professionals, cosa que pot ajudar a garantir que rebin la millor atenció possible durant l'embaràs. A més, l'assegurança mèdica per a l'embaràs pot oferir accés a les últimes tecnologies i tractaments mèdics, que poden ser fonamentals per garantir un procés i un part saludables.

L'assistència personalitzada, l'accés ràpid a les consultes amb especialistes, la flexibilitat horària, la possibilitat de tenir una habitació privada després del part, la facilitat per quadrar cites i revisions... Aquestes i més són les raons que fan que cada cop més dones escullin l'oportunitat de tenir una assegurança mèdica per a l'embaràs, que ofereix professionals del més elevat nivell i coneixement científic.

Si bé en el sistema públic de salut l'atenció es pot veure limitada en opcions de serveis, tractaments i centres hospitalaris, les assegurances mèdiques per a l'embaràs donen un nombre més gran d'alternatives per triar. Així, és possible aconseguir un control més gran sobre l'atenció mèdica durant la gestació i, en definitiva, un entorn on sentir més comoditat. A més, l'assegurança mèdica privada pot oferir accés a una gamma més àmplia de serveis i tractaments mèdics.

Assistència Sanitària és especialista en salut de la dona

Un dels punts forts d'Assistència Sanitària és la seva assegurança mèdica per a l'embaràs, que inclou l'atenció integral durant l'embaràs, el part i el puerperi, on s'ofereix un servei complet i d'alt nivell de qualitat. L'embaràs i el part són processos fisiològics en què el paper dels serveis sanitaris és la prevenció, la detecció i la minimització dels problemes que poden succeir perquè el resultat final, mesurat principalment com la salut de la dona i del nadó, sigui òptim.

Per assolir aquest objectiu, l'assegurança de salut per a l'embaràs d'Assistència Sanitària proporciona més de 360 ginecòlogues i ginecòlegs amb formació acreditada, a més de llevadores i un quadre facultatiu capaç de col·laborar en la resolució de les possibles complicacions durant l'embaràs. L'oferta es completa amb Gravida, un centre de reproducció assistida que ajuda les dones a ser mares quan la natura els ho posa difícil.

Per atendre els parts, Assistència Sanitària disposa de diverses clíniques a tot el territori i de l'Hospital de Barcelona en exclusiva, inclòs en la seva assegurança mèdica per a l'embaràs. El centre té un equip obstètric de guàrdia les 24 hores, unes instal·lacions renovades, una sala de part natural, una unitat de neonatologia de nivell IIIB i altres serveis per atendre les complicacions possibles de l'embaràs i del part. Quan el nadó ja és a casa, infermeres del servei de pediatria, integrades al programa NADO, visiten les famílies que ho desitgen assessorant-les en les cures bàsiques del nounat i de la mare.

A l'assegurança mèdica per a l'embaràs d'Assistència Sanitària, a més, s'inclouen els serveis complementaris de l'àrea maternoinfantil de l'Hospital de Barcelona, que són un conjunt d'activitats orientades a acompanyar, aconsellar i empoderar la mare gestant i la seva parella durant el embaràs i el postpart, per viure'ls de forma conscient i completa. El curs consta d'una part teòrica i una altra pràctica on pediatres, llevadores, anestesistes... ajuden les famílies a afrontar cada etapa.

En conclusió, és fonamental per a les dones que volen ser mares comptar amb una assegurança mèdica per a l'embaràs. Millor atenció, seguretat, control, flexibilitat, llibertat per triar, comoditat, àmplia gamma de serveis i tractaments, tranquil·litat…

Vols trobar la millor assegurança mèdica per a l'embaràs? Contacta amb Assistència Sanitària!