Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assegurança mèdica familiar: Assistència Sanitària per als teus éssers més estimats

13/11/2014

Descobreix en aquest blog per què Assistència Sanitària té la millor assegurança familiar per a tu i per a tota la teva família.

Foto de una familia

Contractar una assegurança mèdica familiar és la manera més còmoda, fiable i eficaç de saber que les persones que més estimes veuran les seves necessitats de salut ateses quan ho necessitin. El virus estomacal de l'escola bressol, el refredat després d'un cap de setmana d'esquí, les contusions per una caiguda en un partit de futbol o les dècimes de febre dels avis no seran un problema si disposes d'una assegurança mèdica familiar.

Especialment en països com el nostre on l'accés a una atenció mèdica de qualitat pot ser limitat, l'assegurança mèdica familiar és un aspecte important de la vida. Diverses raons justifiquen comptar amb una assegurança mèdica privada a Espanya, imprescindible per poder assegurar-te l'accés al millor tractament mèdic quan ho necessitis.

En primer lloc, els serveis públics de salut a Espanya sovint estan saturats, cosa que genera llargs temps d'espera per a cites i tractaments. Això pot ser especialment problemàtic per a les persones que necessiten veure un metge ràpidament o requereixen atenció mèdica urgent, com ara la població infantil o la tercera edat. Amb una assegurança mèdica familiar, es poden evitar aquests llargs temps d’espera i obtenir accés immediat a l’atenció mèdica. A més, les assegurances de salut privades sovint brinden accés a l'última tecnologia i tractaments.

Més control i seguiment sobre l'atenció mèdica és un altre factor clau de l'assegurança mèdica familiar. A la sanitat pública les opcions de serveis mèdics, tractaments i hospitals estan limitades. És possible veure's obligat a recórrer a un metge o hospital en concret i potser no es pot triar el curs de tractament que hagis triat personalment. Amb una assegurança mèdica familiar, tindràs més control sobre l'atenció mèdica de la teva família i pots triar el metge, l'hospital i fins i tot els tractaments que consideris més adequats.

A més, l'assistència sanitària privada sol brindar tranquil·litat i seguretat financera perquè amb una assegurança de salut privada la major part de les despeses mèdiques estaran cobertes. Si no es té una assegurança mèdica familiar, es pot donar una situació en què la sanitat pública no consideri la cobertura d'aquesta patologia i, per tant, cal abonar les despeses en una consulta privada.

En aquest sentit, l'assegurança mèdica privada pot oferir accés a una gamma més àmplia de serveis i tractaments mèdics. Amb l'atenció mèdica pública és possible que només es pugui accedir a una gamma limitada de serveis i tractaments mèdics segons la seva especialitat o localització. L'assegurança mèdica sovint permet accedir a una gamma més àmplia de serveis i tractaments mèdics, independentment del tipus de malaltia o del lloc de residència. Això pot ser especialment important per a les famílies que visquin en una àrea amb serveis mèdics limitats o amb algun membre amb una condició mèdica complexa.

En definitiva, l'assegurança mèdica familiar és un aspecte important de la vida en el nostre país, ja que ofereix accés a millors serveis mèdics, més control sobre la teva atenció mèdica, tranquil·litat i seguretat financera i accés a una gamma més àmplia de serveis i tractaments mèdics. Assistència Sanitària ofereix la millor resposta per cuidar la salut de tots els membres de la família, sense distincions, de manera que en cas de tenir interès en la contractació d'una assegurança per a més d'una persona pots consultar el departament comercial per conèixer detalladament la nostra política de primes.

Amb l'assegurança mèdica familiar i una pòlissa adequada, et pots assegurar l'accés al millor tractament mèdic quan ho necessitis. Un plus de tranquil·litat i seguretat per a tu i tota la teva família. Necessites la millor assegurança mèdica familiar? No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!