Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Les 4 raons per tenir assistència sanitària

05/11/2014

Descobreix en aquest blog per què és important tenir assistència sanitària i quines són les raons per contractar-la.

Tarjeta de Assistència Sanitària

S'entén per assistència sanitària “la prestació dels serveis mèdics necessaris per conservar i restablir la salut” de les persones. Però hi ha una asseguradora mèdica que amb aquest mateix nom s'ocupa de donar resposta a aquesta ocupació general i que, per fer-ho, ofereix serveis exclusius, un tracte diferent del de la resta i molt més que això: es tracta d'Assistència Sanitària.

Encara que a molts països hi ha sistemes públics de salut, els problemes d'accessibilitat hi són freqüents, per això gran part de la ciutadania (11,6 milions de persones a Espanya) decideix contractar una assistència sanitària que els garanteixi l'atenció en qualsevol moment i lloc; a Catalunya aquest grup arriba al 32,6% de la població. I és precisament a la província de Barcelona on opera Assistència Sanitària, una companyia fundada, gestionada i dirigida per professionals de la salut amb l'única finalitat de tenir cura de tothom i exercir la millor medicina en cada moment.

Assistència Sanitària va ser creada el 1957 gràcies a l'impuls d'una àmplia agrupació de metges amb esperit cooperatiu que van voler implantar un model d'autogestió i contacte directe entre professionals de la medicina i pacients, amb igualtat als òrgans de decisió i gestió. Així, amb aquesta fórmula, tots dos membres de l'equació veuen satisfetes les seves aspiracions, que no són altres que exercir la seva vocació amb llibertat i rebre una atenció mèdica òptima, respectivament. I nombrosos estudis avalen l'eficàcia de la idea i situen Assistència Sanitària com la millor asseguradora mèdica del sector.

Quines són les raons avui per procurar-se assistència sanitària? Per què, tants anys després, Assistència Sanitària és la millor opció per als que cerquen una assistència sanitària de qualitat?

  1. Medicina. Com que és una companyia asseguradora en mans d'una cooperativa de metges, Assistència Sanitària es guia sempre per la vocació de servei i la gestió es basa en la màxima qualitat, més enllà d'objectius economicistes. Té el quadre mèdic més ampli de la seva àrea d'activitat i la lliure elecció és un dret irrenunciable de les persones que confien en l'organització per tenir cura de la salut. És, sens dubte, l’asseguradora mèdica dels metges, sense intermediació de ningú.
  2. Enfocament social. Quan Assistència Sanitària va néixer no existia un sistema públic de salut fiable i, amb la mateixa visió que manté avui dia, el seu objectiu era arribar al conjunt de la població i cobrir-ne les necessitats bàsiques. Era, doncs, un vehicle per consolidar una societat en transició. Avui, a més, segueix atenent col·lectius vulnerables, com ara persones refugiades, amb discapacitat o dependents, grans i amb malalties cròniques; o posant a disposició de tota la població els recursos mèdics necessaris en cas d'emergència social.
  3. Cooperativisme. Per fer possible allò que fins aleshores havia estat impossible, amb Assistència Sanitària es va inventar una manera de practicar la medicina inèdita, el cooperativisme sanitari. Es tracta d'un sistema de prestació de serveis de salut compromès amb la medicina social que situa el pacient a l'eix de les seves actuacions i que reverteix els seus beneficis en la millora de la qualitat assistencial, en lloc de perseguir el lucre mercantil. És, per tant, la millor manera de vetllar pels interessos del pacient i assegurar-li la millor medicina.
  4. Sostenibilitat. I tot això no tindria sentit si acabés demà, és per això que el sistema va ser concebut per tenir continuïtat en el temps. Així, es renova constantment amb nous serveis i avantatges que incrementen el benestar universal, adaptant-se a reptes complexos com l'evolució dels hàbits socials i incorporant la digitalització com a eina útil per a la consecució de la seva missió.

I si les 4 raons anteriors no t’han convençut, cal destacar que Assistència Sanitària és des de fa anys el partner mèdic oficial del FC Barcelona, exemple de màxim rendiment i líder en el seu àmbit. Dues entitats unides per l’excel·lència.

Busques assistència sanitària? No dubtis a contactar amb Assistència Sanitària!