Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sota el concepte “Units per l'excel·lència”, que posa de manifest la seva manera de treballar en els àmbits respectius –la sanitat i l'esport– en els quals són referents, Assistència Sanitària i el FC Barcelona mantenen una estreta col·laboració des de l’any 2005. Una mateixa filosofia de treball i valors compartits com l’esforç, el respecte i el treball en equip, han consolidat i ampliat els vincles entre les dues entitats i, en l’actualitat, a més de partner mèdic oficial del club, des de 2019 Assistència Sanitària és patrocinador principal dels esports professionals del FC Barcelona: bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins. A més, també col·labora regularment amb l’esport base i les categories inferiors.

medico unido deportista
Units per l’excel·lència
partner medico
Partner mèdic oficial
fcb as basket
Patrocinador principal dels esports professionals
resonancia magnetica
Serveis exclusius

En el marc d´aquesta aliança, Assistència Sanitària és el proveïdor d´assegurances mèdiques del FC Barcelona i té presència a les instal·lacions del club, que utilitza els centres d’atenció mèdica de l’asseguradora, així com l'Hospital de Barcelona i Assisport quan la pràctica mèdica ho requereix, especialment per a la realització de proves mèdiques de complexitat. L’asseguradora també és l’encarregada de gestionar el centre de ressonància magnètica de la ciutat esportiva Joan Gamper, situat en el centre d'alt rendiment del FC Barcelona i que compta amb tecnologia avançada per al diagnòstic ràpid i precís, exclusiva per als esportistes d'elit del club i les persones assegurades de l’entitat.

Notícia

Les claus de l'esport segur

14/06/2022
Dues persones que han dedicat la vida a l'esport i han recorregut a la medicina de l'esport desgranen les seves experiències en una sessió comandada per un expert.
Notícia

Què pot fer la medicina de l'esport per tu?

11/05/2022
Gonzalo Pérez de Vargas i experts en medicina de l'esport ofereixen una conversa sobre l'exercici físic, els reptes esportius, mantenir la forma i, sobretot, com la medicina de l'esport ens pot ajudar a obtenir els millors resultats.
Notícia

Què és Assisport?

21/04/2022
Quins serveis oferirà? És exclusiu per assegurats i assegurades d'Assistència Sanitària? Quan obrirà? Està enfocat per l'esport amateur o aficionat?
Notícia

Obre Assisport, el nou Centre de Medicina de l'Esport

03/08/2021
El Centre d’Atenció continuada de Traumatologia d’Assistència Sanitàriat presta servei a les noves instal·lacions al centre de la ciutat de Barcelona (carrer Provença, 282) i s’integra dins de l’oferta exclusiva d’Assisport.
Notícia

La història del Karabulai: tornar a viure

02/03/2020
L'Hospital de Barcelona ha retornat la mobilitat al Karabulai Fati, un nen de 6 anys de Guinea Bissau amb un peu afectat per un tumor de creixement descontrolat.