Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Notícia

Assisport permet evitar lesions i millorar en l’esport

05/10/2023

Els aficionats a l’exercici físic que volen saber si l’esport que fan és adequat per al seu organisme o que aspiren a millorar el seu rendiment tenen un aliat en el centre de medicina de l’esport d’Assistència Sanitària. Assisport els ajuda a optimitzar les seves capacitats físiques, posant l’accent en la promoció d’hàbits saludables i la prevenció.

Pàdel, running, ioga, futbol sala, ciclisme, natació... són alguns dels esports més populars en l’actualitat. Més enllà de la dopamina, la serotonina i les endorfines que el cervell genera en fer esport, els beneficis de l’exercici físic per al cos humà són notoris. És per això que Assisport, centre exclusiu per a la població assegurada d’Assistència Sanitària, aposta per acompanyar les persones que fan o volen fer esport i ajudar-les a millorar el benestar i aconseguir els seus reptes.

assisport 2

A partir d’un complet estudi mèdic –que inclou proves diagnòstiques com l’electrocardiograma, l’ergometria o l’estudi de la petjada, entre d’altres–, l’equip expert d’Assisport avalua la condició física i l’adaptació a un esport determinat i elabora unes pautes d’entrenament senzilles i personalitzades que ajuden a millorar el rendiment i prevenir futures lesions.

Assisport

Aquest vídeo mostra com la Cristina, aficionada al pàdel, confia en Assisport per saber si l’esport que fa és adequat per al seu organisme i millorar el rendiment.