Autoritzacions

En cas de necessitar algun servei –ingrés en clínica, ambulatori, anàlisis especialitzades, tècniques avançades de diagnòstic, servei de fisioteràpia, etc.- caldrà, a més de la petició del metge, l'autorització del servei.

Assistència Sanitària ha desenvolupat un sistema per facilitar la sol·licitud i tramitació de les autoritzacions.

Per a la teva protecció, cal identificar-se amb usuari i contrasenya per poder accedir a la teva oficina virtual. Si encara no estàs registrat, ho pots fer accedint al registre d’assegurats.

Cal tenir en compte que les autoritzacions que es tramitin han de ser per al mateix assegurat que s’ha identificat al web. Es a dir, cada assegurat ha d’utilitzar el seu propi usuari obtingut en el procés de registre.

Ara disposes de diferents opcions per tramitar les teves autoritzacions:


WEB D’ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Dins de l’Oficina Virtual trobaràs les opcions per sol·licitar autoritzacions, fer el seguiment de les sol·licituds i accedir a les ja tramitades per poder-les consultar o imprimir.


APP ASSISTÈNCIA ONLINE PER A SMARTPHONES

Aplicació disponible per a dispositius mòbils: iOS o Android. Es pot descarregar des dels markets corresponents. Permet gestionar les autoritzacions d’una manera molt àgil, mantenint en tot moment la confidencialitat de la informació.

Amb aquesta aplicació també podràs consultar el quadre mèdic d’Assistència, comprar talons i consultar el saldo, així com accedir a la teva bústia de documents.

Links per descarregar l’aplicació:

Assistència Online per iPhone, iPad
Assistència Online per Android

OFICINES D'ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

Pots seguir fent els tràmits, com sempre, a qualsevol de les nostres oficines.

Descarrega't aquest PDF explicatiu per conèixer els passos a seguir.