APP "ASSISTÈNCIA ONLINE" (NOU)

Assistència Sanitària posa a disposició dels seus assegurats una nova aplicació gratuïta per a iOS (iPhone, iPad), Android i Windows-phone que proporciona diverses funcions per facilitar l'accés als serveis de l'entitat.

• Consulta del Quadre Mèdic
• Tramitació d’Autoritzacions
• Compra de talons i consulta de saldo
• Accés a la Bústia Personal de Documents

A través del telèfon mòbil es pot localitzar el metge, centre o servei d’urgències del quadre facultatiu més proper, verificar a quina distància es troba i saber com arribar-hi. També pot mantenir la seva llista de favorits.

Les sol·licituds d’autorització es poden fer amb molta agilitat (resposta en 24-48 hores de dies laborables), podent descarregar el document d’autorització en el mateix mòbil o des del web d’Assistència.

En qualsevol moment es pot consultar el saldo de talons i, si és necessari, comprar-ne de nous amb càrrec a una targeta bancària.

Dins de la seva Bústia Personal de Documents podrà consultar les autoritzacions vigents i altres documents que li pugui adreçar Assistència amb relació a la utilització dels serveis que té contractats.

Per a la seva protecció, cal identificar-se amb usuari i contrasenya per poder accedir a algunes d’aquestes funcions. Si encara no està registrat, ho pot fer accedint al registre d’assegurats.

L'aplicació es pot descarregar de manera gratuïta i està disponible a:

Assistència Online per iPhone, iPad
Assistència Online per Android
Assistència Online per Windows Phone