Assistència Sanitària i FC Barcelona, units per l’excel·lència

Assistència Sanitària amplia la seva relació amb el FC Barcelona i patrocinarà els equips de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins de l’entitat blaugrana.

Assistència Sanitària amplia el seu acord de patrocini amb el Futbol Club Barcelona, reforçant així una relació fortament consolidada entre les dues entitats, vinculades des de fa 15 anys en la prestació de serveis i patrocinis. D’aquesta manera, a més de ser el partner mèdic oficial del club, Assistència Sanitària es convertirà en el nou patrocinador principal dels esports professionals fins al 30 de juny de 2024.

Aquesta aliança, entre d’altres coses, ha permès a Assistència Sanitària patrocinar la Cursa Barça 2019, que va congregar a més de 3.500 corredores i corredors. L’acord també va fer possible que el passat 21 de juny se celebrés el Youplay, un esdeveniment que va permetre que 48 assegurades i assegurats juguessin un partit de futbol en el Camp Nou amb l’equipació oficial personalitzada del conjunt blaugrana. I també, Assistència Sanitària ha patrocinat el Campus d’estiu oficial del FC Barcelona d’hoquei patins, futbol sala i bàsquet, on un gran nombre de nenes i nens han pogut gaudir dels valors de l’esport i on han après dels millors en cada disciplina.

A continuació, es poden veure alguns dels vídeos d’aquestes activitats, que estan penjats al nostre canal de YouTube, al qual us podeu subscriure.