LA REVISTA L’ASSISTÈNCIA CREIX AMB UN NOU BLOG D’ACTUALITAT
LA REVISTA L’ASSISTÈNCIA CREIX AMB UN NOU BLOG D’ACTUALITAT
Assistència Sanitària ha creat un blog de notícies sobre l'entitat que recull informacions diverses relacionades amb els seus serveis, novetats, prestacions, l'Hospital de Barcelona i sobre la salut de les persones en general.

Nascut de la voluntat informativa i de la cerca de la proximitat amb l'assegurat, la secció Actualitat del web d'Assistència Sanitària incorpora un nou portal amb notícies d'interès. En el marc de l'impuls de nous sistemes de relació amb els clients -millora de les oficines presencials, major accessibilitat als serveis, més consultes i gestions on-line, app optimitzada, entre d'altres-, els canals de comunicació propis de l'entitat s'han dotat de més dinamisme.

D'una banda, la part digital creix amb la nova plataforma de notícies, un blog de disseny atractiu fàcilment consultable des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. D'altra banda, la revista l'Assistència, que s'edita en paper de forma trimestral, s'ha renovat amb un format més actual, compacte i optimitzat per a la lectura.

Amb nombroses novetats, Assistència Sanitària experimenta un salt tecnològic constant per aproximar-se a usuaris i professionals sanitaris, simplificant les gestions i millorant l'activitat assistencial i les condicions d'atenció. La idea és aconseguir que cada vegada més clients es converteixin en agents actius de la seva salut i millorar tot el procés de relació amb l'entitat. Només des de la proximitat es poden conèixer i resoldre les necessitats reals de les persones.


Blog de notícies

ÀREA PRIVADA

VOLS MÉS INFORMACIÓ PER ASSEGURAR-TE?